1. >Reseptit
  2. >Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera

Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera

Helppo
1 henkilö
25 min
Ainekset
1 henkilölle
2 sipulia, n. 100 g

1/4 nippu rakuunaa

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
2 sipulia, n. 100 g

1/4 nippu rakuunaa

1 rkl valkoviinietikkaa

1 rkl oliiviöljyä

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Keitä sipulit kokonaisina (kuorineen) pehmeiksi vedessä, johon on lisätty 1/2 tl suolaa, n. 15 minuuttia. Kaada vesi, ja anna sipulien jäähtyä kylmässä vedessä.
  2. Vaihe 2
    Halkaise sipulit pituussuunnassa, kuori, ja leikkaa ne veneen muotoisiksi.
  3. Vaihe 3
    Silppua rakuuna hienoksi, lisää viinietikka ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Sekoita ainekset keskenään, ja lisää maissi.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile kasvis-, kala- tai liharuuan lisukkeena.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä