Belgialaiset vohvelit maissin, cheddarjuuston ja kvinoa-tomaattisalaatin kera

Belgialaiset vohvelit maissin, cheddarjuuston ja kvinoa-tomaattisalaatin kera

Ainesosat

50 g keitettyä ja jäähdytettyä kvinoaa,
220 g vehnäjauhoja,
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna),
2 tl leivinjauhetta,
oliiviöljyä,
2,5 dl maitoa,
2 kananmunaa,
¼ nippu persiljaa,
50 g cheddarjuustoa,
200 g kirsikkatomaatteja,
¼ keräkaali,
1 punasipuli,
¼ nippu lehtipersiljaa,
omenaviinietikkaa,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

  1. Sekoita jauhojen joukkoon leivinjauhe, 1 rkl öljyä, ½ tl suolaa ja pippuria. Lisää joukkoon maito ja kananmunat.
  2. Lisää taikinaan yksi purkki maissia, silputtu persilja ja raastettu juusto. Sekoita hyvin.
  3. Paista kuten vohveleita vohveliraudassa, kuten blinejä blinipannulla tai kuten pieniä pannukakkuja.
  4. Sekoita halkaistut tomaatit, silputtu keräkaali, punasipuli, maissi ja kvinoa etikan ja öljyn kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Aseta vohvelit tarjoiluvadille yhdessä salaatin kanssa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Vinkki: Voit tarjota lisäksi myös savustettua kalaa, savukinkkua tai uppomunan.