Chili con tuna chilipavuilla

Chili con tuna chilipavuilla

Ainesosat

2 purkkia tonnikalaa
1 punasipuli
2 rkl sitruunamehua
1/2 punttia basilikaa
1 kurkku pitkinä, ohuina suikaleina
200 g tomaattia, 3 eri lajia
1 jäävuorisalaatti
2 rkl kapriksia
1 dl majoneesia
1 purkki Bonduelle Chili Beans
– chilipapuja (430 g)
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Leipää

Näin helppoa se on

4:lle henkilölle

  1. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja sekoita sitruunamehun kanssa.
  2. Irrota basilikanlehdet, puolita kurkku pituussuunnassa ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  3. Halkaise tomaatit ja revi jäävuorisalaatti karkeiksi paloiksi.
  4. Sekoita majoneesi ja kaprikset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Aseta kaikki ainekset, mukaan lukien chilipavut ja tonnikala
    laakeaan astiaan. Lisää päälle hiukan oliiviöljyä ja tarjoile leivän kera.