Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera

Grillattua leipää vuohenjuuston ja papusekoituksen kera

Ainesosat

1 purkki Bonduelle papusekoitusta (250g valutettuna)
1 purkki Bonduelle maissia (140 g valutettuna)
4 isoa leipäviipaletta
1 valkosipulinkynsi

1 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenasiiderietikkaa
¼ ruukkua basilikaa
120 g levittyvää vuohenjuustoa
100 g pensasmustikoita

Näin helppoa se on

  1. Grillaa leipäviipaleet ja hiero niiden pintaan valkosipulia.
  2. Huuhtele pavut ja maissi siivilässä kylmällä vedellä ja valuta.
  3. Sekoita pavut ja maissi yhteen oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Voitele leipäviipaleet, ja aseta ne tarjoiluvadille tai neljälle pienelle lautaselle.
  5. Jaa papu-maissiseos leiville, viimeistele hienonnetulla basilikalla ja pensasmustikoilla.

 

Vinkki: Voit myös käyttä tuorejuustoa ja tuoreita mansikoita.

Lisuke tai alkuruoka 4:lle henkilölle