Grillattuja purjoja mustapapujen, tomaatin ja mozzarellan kera

Grillattuja purjoja mustapapujen, tomaatin ja mozzarellan kera

Ainesosat

6–8 pientä purjoa,
1 purkki Bonduelle-mustapapuja
(valutettuna 265 g),
1 luomusitruuna,
2–3 rkl oliiviöljyä,
2 rkl valkoviinietikkaa,
½ nippu basilikaa,
12 kirsikkatomaattia,
16 minimozzarellaa,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

  1. Puhdista purjot ja keitä ne hieman pehmeiksi, mutta rapeiksi kattilassa ja valuta ne kunnolla.
  2. Kääntele purjoja 1 ruokalusikallisessa suolalla ja pippurilla maustettua oliiviöljyä. Grillaa purjoja 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Käytä mahdollisuuksien mukaan grillipannua.
  3. Sekoita yhteen hienoksi raastettu sitruunan kuori, sitruunamehu, etikka ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää kastikkeen joukkoon basilikan lehdet, halkaistut tomaatit, pavut ja mozzarellat.
  5. Siirrä salaattiseos tarjoiluastiaan purjojen päälle ja tarjoile leivän kanssa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!