Grillatut porsaankyljykset maissipyreen, krassin ja tomaattisalaatin kera

Grillatut porsaankyljykset maissipyreen, krassin ja tomaattisalaatin kera

Ainesosat

4 porsaankyljystä,
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna),
1 dl kermaa,
100 g kirsikkatomaatteja,
oliiviöljyä,
etikkaa,
krassia,
oreganon varsi,
kuivattuja chilihiutaleita,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

  1. Kuumenna maissi, kerma ja chili kattilassa. Sekoita karkeaksi pyreeksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita puolitetut tomaatit, 1 rkl oliiviöljyä ja pieni määrä etikkaa keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Kääntele kyljykset oliiviöljyssä, karkeaksi hienonnetussa oreganossa, suolassa ja pippurissa.
  4. Paista kyljyksiä kuumalla grillipannulla 3 minuuttia kummaltakin puolelta.
  5. Tarjoile maissipyreen ja tomaattisalaatin kanssa ja ripottele päälle krassia.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Vinkki: Voit käyttää maissin sijasta mustapapuja tai kikherneitä.