Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera

Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera

Ainesosat

12 esikeitettyä tiikerirapua
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
½ nippu basilikaa
½ nippu korianteria
1 chili
2 dl oliiviöljyä
Viinietikkaa
Suolapähkinöitä
Parmesaaniraastetta
1 limetti
Suolaa ja pippuria

Näin helppoa se on

  1. Hienonna basilika, korianteri ja chili, ja sekoita ne yhteen oliiviöljyn ja viinietikan kanssa.
  2. Sekoita joukkoon maissi, suolapähkinät ja parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Laita tiikeriravut kostutetulle vartaalle ja grillaa niitä korkeassa lämmössä n. 30 sekuntia kummaltakin puolelta.
  4. Aseta tiikerikatkaravut pieniin kulhoihin peston ja limeviipaleiden kanssa.
  5. Tarjoile lisukkeen, esimerkiksi jasmiiniriisin, kera.

 

Vinkki: Voit käyttää maissin sijaan myös Boduelle papuja, tai grillata katkarapujen sijaan kalaa tai lihaa.

4:LLE
HENKILÖLLE