1. >Reseptit
  2. >Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera

Grillatut tiikeriravut maissi-korianteripeston kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
12 esikeitettyä tiikerirapua

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

½ nippu basilikaa

½ nippu korianteria

1 chili

2 dl oliiviöljyä

Viinietikkaa

Suolapähkinöitä

Parmesaaniraastetta

1 limetti

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
12 esikeitettyä tiikerirapua

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)

½ nippu basilikaa

½ nippu korianteria

1 chili

2 dl oliiviöljyä

Viinietikkaa

Suolapähkinöitä

Parmesaaniraastetta

1 limetti

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Hienonna basilika, korianteri ja chili, ja sekoita ne yhteen oliiviöljyn ja viinietikan kanssa.
  2. Vaihe 2
    Sekoita joukkoon maissi, suolapähkinät ja parmesaani. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Vaihe 3
    Laita tiikeriravut kostutetulle vartaalle ja grillaa niitä korkeassa lämmössä n. 30 sekuntia kummaltakin puolelta.
  4. Vaihe 4
    Aseta tiikerikatkaravut pieniin kulhoihin peston ja limeviipaleiden kanssa.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile lisukkeen, esimerkiksi jasmiiniriisin, kera.
Vinkki:
Voit käyttää maissin sijaan myös Boduelle papuja, tai grillata katkarapujen sijaan kalaa tai lihaa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä