Maissipyree kikherneiden, chipotlen ja yrttien kera

Maissipyree kikherneiden, chipotlen ja yrttien kera

Ainesosat

2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)
1 valkosipulinkynsi
1 sipuli, n. 50 g
2 rkl tuoretta oreganoa
2 rkl oliiviöljyä
1 punainen chili / chipotle chili / savustettu chili liemessä
2 dl ranskankermaa, 18 %
½ nippu korianteria
suolaa
mustapippuria
leipää

Näin helppoa se on

  • Silppua sipuli, valkosipuli ja oregano.
  • Kuullota niitä kevyesti pannulla oliiviöljyssä n. 2min.
  • Lisää maissi ja kikherneet, soseuta seos karkeaksi pyreeksi ja anna hautua 5 minuuttia.
  • Lisää karkeaksi hienonnettu chipotle-chili, korianteri ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoile pyree pienstä kulhoista paahdetun leivän kera.

Vinkki: Maissipyree on erinomaista myös tortillalettujen päällä, cheddarjuustolla höystettynä.