Kasvispata kidneypapujen ja maissisoseen kera

Kasvispata kidneypapujen ja maissisoseen kera

Ainesosat

2 purkkia punaisia Bonduelle-kidneypapuja
(500 g valutettuna)
4 keskikoista bataattia
(n. 600 g)
2 punasipulia
½ kukkakaali
oliiviöljyä
n. 3 dl vettä
puolikas kasvisliemikuutio
1-2 rkl tamari- tai soijakastiketta
1 lime

Maissisose: 2 purkkia Bonduelle – maissia (280 g valutettuna)
4–5 rkl vispikermaa, suolattuja manteleita, thai-basilikaa

Näin helppoa se on

  1. Huuhtele ja valuta pavut siivilässä.
  2. Kuori bataatit ja pilko ne ohuiksi viipaleiksi, leikkaa sipuli lohkoiksi ja irrota kukkakaalista pieniä nuppuja.
  3. Paista kevyesti öljyssä kattilassa.
  4. Lisää kattilaan vesi ja kasvisliemikuutio, ja anna kiehua pienellä lämmöllä 10 minuuttia.
  5. Lisää kattilaan pavut ja kuumenna. Mausta soijakastikkeella ja limen mehulla.
  6. Soseuta maissi ja kerma. Tarjoa sose yhdessä pata-aterian kanssa. Lisää annosten päälle vielä ripaus manteleita ja yrttejä.

Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika: 20 min