Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

Kesäkurpitsapaistos kidneypapujen ja parmesaanin kera

Ainesosat

200 g kesäkurpitsaa
1/2 sitruuna, luomu
30 g raastettua parmesaanijuustoa
1 hienonnettu valkosipulin kynsi
4 grammaa oreganoa hienonnettuna
2 kananmunaa
1 purkki Bonduelle Twist punaisia
kidneypapuja (valutettuna 60 g)
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Hienonna valkosipulin kynsi, silppua oregano ja raasta sitruunankuori.
  2. Raasta kesäkurpitsa ja parmesaani juusto. Lisää valkosipuli, oregano ja sitruunankuori.
  3. Sekoita kananmunat massaan yksi kerrallaan ja lisää punaiset kidneypavut.
  4. Sekoita kaikki ainekset keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos uunivuokaan.
  5. Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes paistos on saanut kullanruskean värin.