Kesäinen linssi-vuohenjuustopiiras

Kesäinen linssi-vuohenjuustopiiras

Ainesosat

1 purkki Bonduelle linssejä (265 g valutettuna)
1 pkt valmista piirastaikinaa
200 g punajuuria keitettynä
50 g babypinaattia
4 kananmunaa
2,5 dl kermaa
100 g vuohenjuustoa
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

  1. Asettele taikina piirasvuokaan, pistele reikiä haarukalla ja laita jääkaappiin.
  2. Viipaloi keitetyt punajuuret, sekoita yhteen pinaatin kanssa, ja levitä
    piirastaikinan päälle.
  3. Vatkaa kananmunat ja kerma keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
    Kaada seos vuokaan.
  4. Murenna päälle vuohenjuusto, ja paista piiras esilämmitetyssä uunissa
    185 asteessa 45—60 minuuttia kullanruskeaksi. Anna jäähtyä.
  5. Tarjoile piiras lämpimänä tai kylmänä vihreän salaatin kera.

 

Vinkki: Voit myös käyttää Bonduelle kikherneitä, kesäkurpitsaa ja tuorejuustoa.

4:LLE
HENKILÖLLE