Kesärisotto maissin, tomaatin ja timjamin kera

Kesärisotto maissin, tomaatin ja timjamin kera

Ainesosat

2 purjosipulia,
2 purkkia Bonduelle-maissia
(2 x 140 g valutettuna),
1 purkki tomaattimurskaa,
1 sipuli,
2 valkosipulinkynttä,
¼ nippu timjamia,
persiljaa,
200 g risottoriisiä,
5–6 dl kasvislientä,
100 g voita,
parmesaania,
oliiviöljyä,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

  1. Puhdista ja silppua vihannekset ja kuullota niitä kevyesti hienonnetun timjamin kanssa oliiviöljyssä kattilassa.
  2. Lisää riisi, sekoita huolellisesti ja lisää sen jälkeen tomaattimurska ja maissi.
  3. Lisää kasvislientä vähän kerrassaan ja sekoita usein. Keitä, kunnes riisi on kypsää, mutta siinä on edelleen hyvä purutuntuma (n. 20–25 min).
  4. Lisää risoton joukkoon kuutioitu voi ja hiukan raastettua parmesaania. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Tarjoile kesärisotto yhdessä silputun persiljan ja parmesaaniraasteen kanssa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Vinkki: Voit käyttää maissin sijasta erilaisia papuja.