Kikherne-hasselpähkinä za’atar salaattipedillä

Kikherne-hasselpähkinä za’atar salaattipedillä

Ainesosat

20 g hasselpähkinöitä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl kuivattua oreganoa
1 purkki Bonduelle Twist kikherneitä
(valutettuna 65 g)
1 rkl oliiviöljyä
1 pieni romaine-/sydänsalaatti
1 dl maustamatonta jogurttia
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Rouhi hasselpähkinät karkeiksi.
  2. Paahda pähkinät ja seesaminsiemenet kuivalla paistinpannulla miedolla lämmöllä kullanruskeiksi.
  3. Sekoita pähkinät ja seesaminsiemenet oreganon, kikherneiden ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa salaatti pienemmiksi paloiksi ja sekoita jogurtin kanssa.
  5. Aseta salaatti kulhoon ja ripottele päälle kikherne-hasselpähkinä za’ataria.