Kikherneillä ja pekonilla täytetyt pikkupiiraat

Kikherneillä ja pekonilla täytetyt pikkupiiraat

Ainesosat

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 265 g)
4 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioituina
4 suikaletta rapeaksi paistettua pekonia
suolaa ja pippuria
1 rkl maitoa
1 tl maissitärkkelystä
8 isoa kananmunaa

Päälle:
2 dl juustoraastetta
3 rkl auringonkukan siemeniä

Näin helppoa se on

  1. Säädä uuni 200 asteeseen, ja voitele metallinen muffinssivuoka (12 muffinssille) öljyllä.
  2. Soseuta valutetut kikherneet ja sekoita joukkoon tomaatti sekä pilkottu pekoni. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.
  3. Vispaa maito, maissitärkkelys ja kananmunat yhteen kulhossa ja lisää joukkoon kikherneseos.
  4. Jaa taikina muffinsivuokiin koloihin.
  5. Ripottele päälle juustoraastetta ja auringonkukan siemeniä. Paista muffinsseja uunissa noin 20 minuuttia.

Tarjoile hieman jäähtyneinä. Piiraat ovat myös käteviä ottaa mukaan evääksi.

Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika: 30 min