Kikhernetzatziki grillatun broilerin kera

Kikhernetzatziki grillatun broilerin kera

Ainesosat

4 broilerinfileetä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl kuivattua oreganoa

Tzatziki:
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 kurkku
1 punasipuli, n. 50 g
1/4 punttia tilliä
4 mintun vartta
1-2 valkosipulin kynttä
1 sitruuna, luomu
3 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

  1. Halkaise kurkku pituussuunnassa, ja poista siemenet teelusikan avulla. Leikkaa pieniksi paloiksi.
  2. Hienonna punasipuli, tilli ja minttu. Raasta valkosipuli raastinraudan pienellä terällä.
  3. Raasta sitruunankuori hienoksi, ja purista sen mehu. Sekoita yhteen jogurtin, yrttien ja sipulin kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Nuiji broilerinfileet ohuiksi kahden muovikelmun välissä. Pyörittele fileet öljyssä, oreganossa, suolassa ja pippurissa. Grillaa fileet kuumassa grillissä, pari minuuttia kummaltakin puolelta.
  5. Tarjoile broilerinfileet kikhernetzatzikin, leivän ja vihreän salaatin kera.

    Vinkki: Voit käyttää myös punaisia kidneypapuja tai mustasilmäpapuja.4:LLE
    HENKILÖLLE