Kukkakaali-kikhernekeitto

Kukkakaali-kikhernekeitto

Ainesosat

Ainekset:
1 sipuli
1 omena
Öljyä
1 kokonainen kukkakaali
1 rkl Ras El Hanout (marokkolainen maustesekoitus)
1 purkki kookosmaitoa
1 purkki Bonduelle kikherneitä (265 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle Gourmet maissia (140 g)
5 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
Suolaa ja pippuria

Koristeeksi: tuoreita ituja

Näin helppoa se on

  1. Kuutio sipuli ja omena, ja paloittele kukkakaali nupuiksi. Kuullota öljyssä kattilassa.
  2. Lisää muut ainekset ja anna kiehua kannen alla vajaa kymmenen minuuttia,
    kunnes kukkakaali on kypsynyt.
  3. Soseuta keitto tehosekoittimella ja lisää tarvittaessa vettä.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Ripottele päälle tuoreita ituja ja tarjoile.

Vinkki: Keiton kera voidaan tarjoilla hiukan limetinmehua.

 

Valmistusaika: 20 min