Kurpitsakeitto chilipapujen kera

Kurpitsakeitto chilipapujen kera

Ainesosat

Neljälle ruokailijalle

Ainekset:
1 hokkaido-kurpitsa
2 sipulia, öljyä
8 dl vettä
1 liemikuutio
1 tl juustokuminaa
1 purkki Bonduelle Chili Beans kidneypapuja (430 g)
1 luomu appelsiini
Suolaa ja pippuria

Koristeeksi: kurpitsansiemeniä ja tilliä

Näin helppoa se on

  1. Halkaise kurpitsa, poista siemenet, ja leikkaa kuutioiksi kuorineen.
  2. Silppua sipuli ja kuullota sitä öljyssä kattilassa,
    yhdessä kurpitsan kanssa.
  3. Lisää vesi, liemikuutio ja juustokumina ja anna vihannesten
    kiehua hiljalleen kypsiksi kannen alla noin 15 minuuttia.
  4. Lisää chili beans, hiukan raastettua appelsiininkuorta ja -mehua,
    ja sekoita sauvasekoittimella tai blenderissä.
    Lisää tarvittaessa vettä.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle kurpitsansiemeniä
    ja tilliä.

Valmistusaika: 25 min