Kylmä avokadokeitto punaisten kidneypapujen kera

Kylmä avokadokeitto punaisten kidneypapujen kera

Ainesosat

1 purkki Bonduelle Punaisia Kidneypapuja
(265 g valutettuna)
¼ nippu ruohosipulia
1-2 rkl oliiviöljyä
2 dl tuorejuustoa
Punajuurisipsejä

Keitto:
2 kypsää avokadoa
¼ nippu persiljaa
¼ lehtiselleri
100 g pinaattia
1 valkosipulinkynsi
6 dl maitoa
½ sitruuna
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria

Näin helppoa se on

  1. Puolita avokadot, poista kivet ja koverra hedelmäliha kuoresta.
  2. Paloittele sellerinvarret, lisää muut ainekset, ja sekoita tehosekoittimessa tai blenderissä.
  3. Mausta sitruunamehulla, öljyllä, suolalla ja pippurilla.
  4. Hienonna ruohosipuli ja sekoita papujen ja oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Tarjoile keitto tuorejuuston, papujen ja punajuurisipsien kera.

 

4:LLE
HENKILÖLLE