Lammasta currykastikkeessa maissin ja linssien kera

Lammasta currykastikkeessa maissin ja linssien kera

Ainesosat

Neljälle ruokailijalle

600 g lampaan sisäfileetä kuutioina
Öljyä
1 suuri sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 rkl currya
1 purkki tomaattimurskaa
2 dl vettä
1 dl ranskankermaa, 38 %
3 rkl soijakastiketta
2 purkkia Bonduelle maissia
(valutettu paino yhteensä 280 g)
1 purkki Bonduelle linssejä
(valutettu paino 265 g)
¼-½ savojinkaali
Suolaa ja pippuria

Päälle: Pistaasipähkinöitä ja minttua

Näin helppoa se on

  1. Kuullota liha padassa. Viipaloi sipuli ja valkosipuli ja kuullota lihan kanssa.
  2. Lisää curry, tomaatit, vesi, ranskankerma ja soija.
    Anna kiehua hiljalleen kannen alla 20 minuuttia.
  3. Valuta maissi ja linssit, ja lisää ne pataan yhdessä savojinkaalin kanssa.
    Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja minttua.

Vinkki: Tarjoile naanleivän kera.

Valmistusaika: 30 min