Lämmin talvisalaatti kvinoasta

Lämmin talvisalaatti kvinoasta

Ainesosat

1 annos

100 g tuoretta baby-pinaattia
1 tlk käyttövalmista Bonduelle-kvinoaa (85g)
1/2 granaattiomenan siemenet
100 g fetajuustoa
kourallinen pekaanipähkinöitä

Kastike:
1/2 sitruunan mehu
1-2 rkl neitsytoliiviöljyä
1/2 tl jauhettua juustokuminaa
suolaa
mustapippuria

Näin helppoa se on

  • Kiehauta kattilassa pieni määrä vettä.
    Laita pinaatti höyrytysastiaan
    ja höyrytä nopeasti kannen alla, n. 1-2 minuuttia.
  • Sekoita kvinoa, höyrytetty pinaatti, granaattiomenan
    siemenet ja pekaanipähkinät.
  • Murustele päälle feta.
  • Sekoita kastikkeen ainekset keskenään,
    ja sekoita kastike salaattiin.