Lihamuhennos kidneypapujen ja chorizon kera

Lihamuhennos kidneypapujen ja chorizon kera

Ainesosat

Neljälle ruokailijalle

2 sipuli
4 porkkanaa
Öljyä
600 g vasikanniskaa
300 g raakoja chorizo-makkaroita
Pieni kourallinen tuoretta minttua
2 dl lihalientä
Suolaa ja pippuria
2 purkkia Bonduelle kidneypapuja
(valutettu paino 500 g)
Pieni voinokare

Päälle: Koristeeksi unikonsiemeniä

Näin helppoa se on

  1. Kuumenna uuni 225-asteiseksi. Voitele uunivuoka
    pienellä määrällä öljyä.
  2. Leikkaa vihannekset pienemmiksi paloiksi ja laita ne
    uunivuokaan yhdessä lihan, makkaroiden, mintun,
    lihaliemen, suolan ja pippurin kanssa.
  3. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja paista uunissa 1 ¼ tuntia.
  4. Poista alumiinifolio ja anna ruoan ruskistua noin 15 minuuttia.
    Tarkkaile kypsymistä.
  5. Lisää vuokaan kidneypavut ja voinokare, ja kuumenna
    muhennos kevyesti ennen tarjoilua.

 

Valmistusaika: 1 ¾ tuntia