Lohta ja mango-papusalsaa

Lohta ja mango-papusalsaa

Ainesosat

2 annosta

2 lohipalaa
Suolaa ja pippuria myllystä
Oliiviöljyä paistamiseen

MANGO-PAPUSALSA
1 kypsä mango
1 kypsä avokado
1 pieni punasipuli
Kourallinen tuoretta korianteria
1 limetin mehu
1 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja pippuria myllystä
1 ps Bonduelle kidneypapuja (150g)

Näin helppoa se on

  • Kuori mango ja avokado, ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
    Kuori ja hienonna punasipuli, ja hienonna korianteri.
  • Sekoita ainekset kulhossa ja lisää joukkoon kidneypavut.
  • Lisää myös limettimehu ja oliiviöljy, ja kääntele sekaisin.
    Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Rouhi lohipalojen päälle suolaa ja pippuria. Paista palat
    kuumalla pannulla öljytilkassa – ensin nahkapuolelta rapeaksi,
    ja sitten toiselta puolelta niin kauan, että kala on kypsää.
  • Tarjoile lohi ja papu-mangosalsa yhdessä.