Maissilla, punaisilla kidneypavuilla, kylkipaistilla ja ananassalsalla täytetyt tacot

Maissilla, punaisilla kidneypavuilla, kylkipaistilla ja ananassalsalla täytetyt tacot

Ainesosat

2 purkkia Bonduelle Maissi ja punaiset
kidneypavut -sekoitusta
(valutettuna yhteensä 280 g)

2 dl creme fraichea, 18 %

1/4 ruukku korianteria
400 g valmista kylkipaistia
8–12 tacokuorta

Salsa
150 g ananasta
3 kevätsipulia
1/2 punainen chili
1 luomulimen mehu ja raastettu kuori
20 g säilöttyjä vihreitä jalapenoja
1 rkl jalapenojen lientä
1 rkl tomusokeria
suolaa ja mustapippuria

Näin helppoa se on

  1. Pilko ananas pieniksi kuutioiksi, ja hienonna kevätsipuli ja chili.
  2. Raasta limen kuori raastimen hienoimmalla terällä ja purista limen mehu.
  3. Hienonna jalapeno ja sekoita kaikki salsa-ainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Valuta maissi ja pavut siivilässä. Silppua korianteri karkeasti ja sekoita se yhteen ranskankerman, maissin ja papujen kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Jaa maissi-papuseos tacokuoriin. Pilko kylkipaisti pieniksi paloiksi, ja lisää se tacojen täytteeksi.
  6. Aseta tacot vuokaan tai pienille tarjottimille.

Tarjoile ananassalsan kanssa ja ripottele päälle lisää korianteria.

Vinkki: Käytä korianterin sijasta basilikaa. Voit myös täyttää tacot broilerilla tai naudanlihalla.