Marokkolainen linssi-vihanneskeitto

Marokkolainen linssi-vihanneskeitto

Ainesosat

4 annosta

2 porkkanaa
1 pieni bataatti
1 fenkoli
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1-2 rkl oliiviöljyä
1 tl juustokuminaa
1 tl kurkumaa
1/2 tl jauhettua korianteria
1/4 tl kanelia
1 litra kana- tai kasvislientä
2 tlk Bonduelle-linssejä (2x160g)
tarjoiluun: tuoretta korianteria

Näin helppoa se on

  • Kuutioi kaikki vihannekset.
  • Kuumenna pannussa oliiviöljy ja lisää sipuli ja fenkoli.
    Kuullota n. 5 minuuttia, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
  • Lisää pannulle valkosipuli, inkivääri ja mausteet ja kuullota
    noin minuutti.
  • Lisää joukkoon porkkana, bataatti ja liemi. Kuumenna kiehuvaksi
    ja anna sen jälkeen porista keskilämmöllä n. 20 minuuttia.
  • Lisää sitten joukkoon linssit ja keitä, kunnes vihannekset ovat
    sopivan kypsiä.

 

Tarjoile silputun tuoreen korianterin kera.