Minestronekeitto

Minestronekeitto

Ainesosat

Neljälle ruokailijalle

150 g pekonikuutioita
Öljyä
2 porkkanaa
2 purjosipulia
1 dl viiniä
8—10 dl vettä
1 purkki kuorittuja
tomaatteja (400 g)
2 kanaliemikuutiota
1 purkki Bonduelle kidneypapuja
(250 g valutettuna)
1 purkki Bonduelle kikherneitä
(265 g valutettuna)
Suolaa ja pippuria

Tarjoillaan: peston ja basilikan kera

Näin helppoa se on

  1. Kuullota pekoni kattilassa. Leikkaa porkkanat ja purjosipulit
    pienemmiksi paloiksi ja kuullota yhdessä pekonin kanssa.
  2. Lisää viini, vesi, kuoritut tomaatit ja liemikuutio ja anna
    kiehua hiljalleen 10 minuuttia.
  3. Lisää valutetut kidneypavut ja kikherneet keittoon.
    Kuumenna kevyesti.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile peston ja basilikan kera.

Valmistusaika: 20 min