Mustapapuja maissilastujen, naudanlihan, tomaatin ja cheddarjuuston kera

Mustapapuja maissilastujen, naudanlihan, tomaatin ja cheddarjuuston kera

Ainesosat

1 purkki Bonduelle-mustapapuja
(valutettuna 130 g)

400 g naudan jauhelihaa

2 sipulia, n. 100 g
1 rkl öljyä

1 purkki tomaattimurskaa
2–3 rkl makeaa chilikastiketta

1/2 nippu oreganoa, karkeasti silputtuna
200 g pieniä tomaatteja
100 g maissilastuja
150 cheddarjuustoa
2 dl ranskankermaa, 18%
suolaa ja mustapippuria
korianteria

Näin helppoa se on

  1. Silppua sipulit.
  2. Ruskista jauhelihaa öljyssä pannulla yhdessä sipuleiden kanssa n. 6–7 minuuttia.
  3. Lisää joukkoon tomaattimurska, chilikastike ja oregano. Anna kiehua pienellä lämmöllä 15 minuuttia. Lisää sitten joukkoon mustapavut ja halkaistut tuoreet pienet tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kaada kaikki uuninkestävään vuokaan ja levitä päälle puolet maissilastuista. Ripottele pinnalle juustoa ja paista esilämmitetyssä uunissa 210 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja maissilastut ovat rapeita.
  5. Laita esille tarjoiluvuokaan ja ripottele pinnalle silputtua korianteria.

Tarjoile cheddarjuuston, maissilastujen ja ranskankerman kera.

Vinkki: Voit myös käyttää muita Bonduelle-tuotteita mustapapujen sijaan.