Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

Paahdettu lehtikaalisalaatti maissin ja punaisten kidneypapujen, paahdettujen hasselpähkinöiden ja jogurttikastikkeen kera

Ainesosat

300 g lehtikaalia
1 punasipuli, n. 50 g
2 valkosipulinkynttä
2 purkkia Bonduelle-maissia (2 x 140 g valutettuna)
1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)
2 rkl oliiviöljyä
50 g paahdettuja hasselpähkinöitä
2 dl jogurttia
2 rkl worcestershire-kastiketta
suolaa
mustapippuria

Näin helppoa se on

  • Irrota lehtikaalin lehdet toisistaan.
  • Hienonna punasipuli ja valkosipuli.
  • Paista kaali, sipuli ja valkosipuli öljyssä pannulla yhdessä papujen ja maissin kanssa, kunnes ne ovat hiukan ruskistuneet.
  • Sekoita jogurtti ja worcestershire-kastike keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Aseta tarjolle isoon kulhoon tai lautaselle, ripottele päälle hasselpähkinöitä ja tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

Vinkki: Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös linsseistä ja papusekoituksesta.