Paahdetut pikkuporkkanat maissin, sienten ja seesaminsiementen kera

Paahdetut pikkuporkkanat maissin, sienten ja seesaminsiementen kera

Ainesosat

400 g pieniä porkkanoita,
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna),
2 valkosipulinkynttä,
4 kevätsipulia,
200 g sieniä (putkivinokkaita),
2 rkl kasviöljyä,
1 dl osterikastiketta,
2 rkl soijakastiketta,
seesaminsiemeniä,
herneenversoja ja pippuria

Näin helppoa se on

  1.  Leikkaa valkosipuli ohuiksi viipaleiksi, silppua kevätsipuli ja puolita sienet.
  2. Halkaise porkkanat pituussuunnassa ja paahda niitä kuumassa öljyssä paistinpannulla/wokkipannulla n. 2 minuuttia.
  3. Paahda valkosipuli kullankeltaiseksi ja kaada osterikastike ja soija pannulle.
  4. Lisää sienet ja maissi ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Nosta porkkanat ja maissiseos tarjoiluvadille, ripottele päälle seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja herneenversoja.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!