Paistettua kalaa inkiväärilinssien, babypinaatin ja jogurtin kera

Paistettua kalaa inkiväärilinssien, babypinaatin ja jogurtin kera

Ainesosat

400 g turskaa tai jotakin muuta valkoista kalaa
2 rkl tuoretta timjamia
2 porkkanaa
1 sipuli
40 g inkivääriä
2 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle-linssejä (225g valutettuna)
suolaa
mustapippuria
50 g babypinaattia
2 dl maustamatonta jogurttia

Näin helppoa se on

  • Pilko porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja raasta inkivääri hienoksi.
  • Ruskista porkkanoita, sipulia ja inkivääriä oliiviöljyssä pienessä kattilassa 2 minuuttia.
  • Lisää joukkoon linssit ja anna kiehua pienellä lämmöllä n. 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Leikkaa kala neljään osaan, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kaloja kuumalla pannulla n. 1 minuutti kummaltakin puolelta.
  • Tarjoile kala yhdessä babypinaatin, inkiväärilinssien ja jogurtin kanssa.

Vinkki: Voit käyttää myös valkoisia papuja tai härkäpapuja.