1. >Reseptit
  2. >Paistettua kalaa inkiväärilinssien, babypinaatin ja jogurtin kera

Paistettua kalaa inkiväärilinssien, babypinaatin ja jogurtin kera

Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
400 g turskaa tai jotakin muuta valkoista kalaa

2 rkl tuoretta timjamia

2 porkkanaa

1 sipuli

40 g inkivääriä

2 rkl oliiviöljyä

2 purkkia Bonduelle-linssejä (260g valutettuna)

Suolaa

Mustapippuria

50 g babypinaattia

2 dl maustamatonta jogurttia
Ainesosat 4 henkilölle
400 g turskaa tai jotakin muuta valkoista kalaa

2 rkl tuoretta timjamia

2 porkkanaa

1 sipuli

40 g inkivääriä

2 rkl oliiviöljyä

2 purkkia Bonduelle-linssejä (260g valutettuna)

Suolaa

Mustapippuria

50 g babypinaattia

2 dl maustamatonta jogurttia
  1. Vaihe 1
    Pilko porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja raasta inkivääri hienoksi.
  2. Vaihe 2
    Ruskista porkkanoita, sipulia ja inkivääriä oliiviöljyssä pienessä kattilassa 2 minuuttia.
  3. Vaihe 3
    Lisää joukkoon linssit ja anna kiehua pienellä lämmöllä n. 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Leikkaa kala neljään osaan, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kaloja kuumalla pannulla n. 1 minuutti kummaltakin puolelta.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile kala yhdessä babypinaatin, inkiväärilinssien ja jogurtin kanssa.
Vinkki:
Voit käyttää myös valkoisia papuja tai härkäpapuja.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä