Paistettua kanaa avokado-kvinoasoseen kera

Paistettua kanaa avokado-kvinoasoseen kera

Ainesosat

400 g kanafileetä
2 rkl jauhoja
1/2 tl paprikajauhetta
1-2 kananmunaa
2 dl panko-korppujauhoa
4 dl kasviöljyä
2 kypsää avokadoa
1 limetti, luomu (kuori ja mehu)
2 purkkia Bonduelle Twist
kvinoaa (2 x 60 g)
1/4 nippu korianteria
1 rkl säilöttyä punaista jalapenoa
2 limettiä viipaleina
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Leikkaa kanafileet parin sentin kokoisiksi paloiksi ja pyöräytä ne jauhoissa, joihin on sekoitettu paprikajauhetta.
  2. Vatkaa kananmuna, kasta kanafileet siinä ja pyöräytä ne sitten panko-korppujauhossa.
  3. Soseuta avokadot haarukalla, lisää hienoksi raastettu limetin kuori sekä mehu ja kvinoa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kuumenna öljy pannulla ja paista kanafileet kullanruskeiksi ja rapeiksi n. 3 minuutin ajan. Nosta fileet talouspaperin päälle.
  5. Tarjoile kanafileet yhdessä avokado-kvinoasoseen, limettiviipaleiden, korianterin ja jalapenon kanssa.