1. >Reseptit
  2. >Paistettua kurpitsaa punaisten kidneypapujen, kikherneiden ja grillatun broilerin kera

Paistettua kurpitsaa punaisten kidneypapujen, kikherneiden ja grillatun broilerin kera

Keskitaso
2 henkilöä
50 min
Ainekset
2 henkilölle
500 g hokkaidokurpitsaa

1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)

1/4 nippu timjamia

1/4 nippu persiljaa

2 rkl oliiviöljyä

500 g broilerinfileetä

2,5 dl jogurttia

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 2 henkilölle
500 g hokkaidokurpitsaa

1 purkki Bonduellen punaisia kidneypapuja (250 g valutettuna)

1 purkki Bonduelle-kikherneitä (265 g valutettuna)

1/4 nippu timjamia

1/4 nippu persiljaa

2 rkl oliiviöljyä

500 g broilerinfileetä

2,5 dl jogurttia

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista kurpitsa siemenistä ja leikkaa se lohkoiksi kuorineen päivineen.
  2. Vaihe 2
    Laita kurpitsalohkot leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Lisää karkeaksi hienonnettu timjami ja persilja, öljy, suola ja pippuri.
  3. Vaihe 3
    Paista kurpitsalohkoja 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Sekoita joukkoon kidneypavut ja kikherneet.
  5. Vaihe 5
    Paista vielä n. 10 minuuttia kullankeltaisiksi ja rapeiksi.
  6. Vaihe 6
    Hiero broilerinfileisiin hiukan öljyä, suolaa ja pippuria. Grillaa niitä kuumalla grillillä n. 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
  7. Vaihe 7
    Tarjoile broileri paistetun kurpitsan ja jogurtin kanssa.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka. Voidaan valmistaa myös currypavuista tai chilipavuista.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä