Paistettua kvinoaa ricottajuuston ja purjon kera

Paistettua kvinoaa ricottajuuston ja purjon kera

Ainesosat

2-3 purjoa (n. 800 g)
1 punainen chili
1/4 nippua oreganoa
10 timjamin vartta
2 purkki Bonduelle Twist kvinoaa (60 g)
150 g ricottajuustoa
1 sitruuna, raastettu kuori ja mehu
2-3 rkl panko-korppujauhoa
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Puhdista purjot ja halkaise ne kahtia pituussuunnassa.
  2. Hienonna chili, silppua oregano ja raasta sitruunan kuori.
  3. Sekoita ricottajuusto, kvinoa, sitruunan kuori ja mehu keskenään.
    Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Asettele purjot pieneen leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan
    ja lisää päälle ricotta-kvinoaseos. Ripottele päälle chiliä, oreganoa
    ja panko-korppujauhoa.
  5. Paista esilämmitetyssä, 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia.

Tarjoile lihan tai kalan lisukkeena tai sellaisenaan kasvisateriana.