Papusalaatti pinaatin, mangon ja maissikastikkeen kera

Papusalaatti pinaatin, mangon ja maissikastikkeen kera

Ainesosat

100 g vehnänjyviä
1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g),
1 purkki Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 265 g)
1 purkki Bonduelle-kidneypapuja (valutettuna 265 g)
1–2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
100 g babypinaattia
1 mango
2 dl paahdettuja kookoslastuja



Salaattikastike:
1 luomulime
1 purkki Bonduelle maissia (valutettuna 140g)
2 dl luonnonjogurttia
¼ ruukku minttua
¼ ruukku basilikaa
1 valkosipulinkynsi
Suolaa ja pippuria

Näin helppoa se on

  1. Keitä vehnänjyvät, kaada niistä pois vesi, ja marinoi ne öljyssä ja etikassa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Raasta limen kuori raastimen hienolla terällä, ja purista limen mehu.
  3. Sekoita raastettu kuori ja mehu yhdessä muiden kastikeainesten kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Jaa pinaatti neljään kulhoon. Lisää joukkoon kuutioitu mango, vehnänjyvät, maissi, kikherneet ja pavut.
  5. Ripottele pinnalle paahdettuja kookoslastuja ja tarjoile kastikkeen kanssa.

Vinkki: Voit käyttää salaattiin mangon sijasta melonia ja papaijaa.