1. >Reseptit
  2. >Minitortillat chilimaissin, avokadomuhennoksen, broilerin ja punasipulin kera

Minitortillat chilimaissin, avokadomuhennoksen, broilerin ja punasipulin kera

Helppo
4 henkilöä
25 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilimaissia (valutettuna 165 g)

2 broilerin rintafileetä, n. 200 g

1–2 tl paprikajauhetta

2 tl oreganoa

1 rkl öljyä

2 kypsää avokadoa

1 rkl limen mehua

1 punasipuli, n. 50 g

1/4 nippu korianteria

3–4 maissitortillaa

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilimaissia (valutettuna 165 g)

2 broilerin rintafileetä, n. 200 g

1–2 tl paprikajauhetta

2 tl oreganoa

1 rkl öljyä

2 kypsää avokadoa

1 rkl limen mehua

1 punasipuli, n. 50 g

1/4 nippu korianteria

3–4 maissitortillaa

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Kääntele broilerifileet paprikassa, oreganossa, suolassa ja pippurissa.
  2. Vaihe 2
    Paista fileitä lämpimällä pannulla n. 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta. Anna fileiden jäähtyä hetki ja leikkaa ne sitten suikaleiksi.
  3. Vaihe 3
    Muusaa avokado haarukalla ja lisää joukkoon limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Vaihe 4
    Leikkaa punasipuli hienoksi ja silppua korianteri karkeasti.
  5. Vaihe 5
    Leikkaa tortillasta lasin tai Bonduelle-purkin avulla pieniä ympyröitä, jotka ovat halkaisijaltaan n. 5 cm. Aseta minitortillat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa n. 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  6. Vaihe 6
    Laita tortillaletut vadille ja levitä niiden päälle avokadomuhennosta. Lisää seuraavaksi broilerisuikaleet ja maissi. Viimeistele sipulilla ja korianterilla.
  7. Vaihe 7
    Tarjoa limen kanssa.
Vinkki:
Voit käyttää broilerin sijasta naudan- tai porsaanlihaa, tai asettaa täytteet tacokuoriin.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä