Minitortillat chilimaissin, avokadomuhennoksen, broilerin ja punasipulin kera

Minitortillat chilimaissin, avokadomuhennoksen, broilerin ja punasipulin kera

Ainesosat

2 purkkia Bonduelle-chilimaissia
(valutettuna 165 g)

2 broilerin rintafileetä, n. 200 g
1–2 tl paprikajauhetta
2 tl oreganoa

1 rkl öljyä

2 kypsää avokadoa

1 rkl limen mehua
1 punasipuli, n. 50 g
1/4 nippu korianteria
3–4 maissitortillaa
suolaa
mustapippuria

Näin helppoa se on

  1. Kääntele broilerifileet paprikassa, oreganossa, suolassa ja pippurissa.
  2. Paista fileitä lämpimällä pannulla n. 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta. Anna fileiden jäähtyä hetki ja leikkaa ne sitten suikaleiksi.
  3. Muusaa avokado haarukalla ja lisää joukkoon limen mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Leikkaa punasipuli hienoksi ja silppua korianteri karkeasti.
  5. Leikkaa tortillasta lasin tai Bonduelle-purkin avulla pieniä ympyröitä, jotka ovat halkaisijaltaan n. 5 cm. Aseta minitortillat uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa n. 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
  6. Laita tortillaletut vadille ja levitä niiden päälle avokadomuhennosta. Lisää seuraavaksi broilerisuikaleet ja maissi. Viimeistele sipulilla ja korianterilla.

Tarjoa limen kanssa.

Vinkki: Voit käyttää broilerin sijasta naudan- tai porsaanlihaa, tai asettaa täytteet tacokuoriin.