Punajuurisalaatti kvinoan, papujen ja maissin kera

Punajuurisalaatti kvinoan, papujen ja maissin kera

Ainesosat

2 dl kvinoaa,
1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g),
1 purkki Bonduellen papusekoitusta (valutettuna 265 g),
400 g pieniä punajuuria,
200 g mustakaalia/lehtikaalia,
2 rkl oliiviöljyä,
2 rkl omenaviinietikkaa,
¼ nippu tilliä,
¼ nippu ruohosipulia,
100 g fetajuustoa,
1 sitruuna,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

  1. Keitä kvinoa ja anna sen jäähtyä. Keitä punajuuret kypsiksi kuorineen ja irrota kuoret kylmän veden alla.
  2. Pilko punajuuret n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja asettele ne isolle lautaselle.
  3. Huuhtele kaali, revi se sopivankokoisiksi palasiksi ja sekoita punajuurten, öljyn, etikan ja kvinoan kanssa.
  4. Lisää joukkoon maissi ja papusekoitus, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle fetajuustopaloja.
  5. Koristele mausteyrteillä ja tarjoile leivän ja sitruunalohkojen kanssa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!