1. >Reseptit
  2. >Punajuurisalaatti kvinoan, papujen ja maissin kera

Punajuurisalaatti kvinoan, papujen ja maissin kera

Helppo
4 henkilöä
20 min
Ainekset
4 henkilölle
2 dl kvinoaa

1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g)

2 purkkia Bonduellen papusekoitusta (valutettuna 2 x 125 g)

400 g pieniä punajuuria

200 g mustakaalia/lehtikaalia

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

¼ nippu tilliä

¼ nippu ruohosipulia

100 g fetajuustoa

1 sitruuna

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 dl kvinoaa

1 purkki Bonduelle-maissia (valutettuna 140 g)

2 purkkia Bonduellen papusekoitusta (valutettuna 2 x 125 g)

400 g pieniä punajuuria

200 g mustakaalia/lehtikaalia

2 rkl oliiviöljyä

2 rkl omenaviinietikkaa

¼ nippu tilliä

¼ nippu ruohosipulia

100 g fetajuustoa

1 sitruuna

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Keitä kvinoa ja anna sen jäähtyä. Keitä punajuuret kypsiksi kuorineen ja irrota kuoret kylmän veden alla.
  2. Vaihe 2
    Pilko punajuuret n. 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja asettele ne isolle lautaselle.
  3. Vaihe 3
    Huuhtele kaali, revi se sopivankokoisiksi palasiksi ja sekoita punajuurten, öljyn, etikan ja kvinoan kanssa.
  4. Vaihe 4
    Lisää joukkoon maissi ja papusekoitus, mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle fetajuustopaloja.
  5. Vaihe 5
    Koristele mausteyrteillä ja tarjoile leivän ja sitruunalohkojen kanssa.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä