Ranskalainen linssi-makkarapannu

Ranskalainen linssi-makkarapannu

Ainesosat

1 annos

1 porkkana
1 sellerinvarsi
1/2 sipuli
1 pieni valkosipulinkynsi
1 tlk Bonduelle-linssejä (160 g)
oliiviöljyä
1 rkl balsamicoetikkaa
1/2 tl kuivattua timjamia tai 1/2 rkl tuoretta
suolaa
mustapippuria
1-2 laadukasta makkaraa, esim. lammasmakkaraa

Näin helppoa se on

  • Kuutioi porkkana, selleri, sipuli ja valkosipuli.
  • Kuumenna pannulla reilu loraus oliiviöljyä ja paista makkaroihin
    kaunis ruskea pinta. Siirrä odottamaan.
  • Laita pannulle vihannekset ja kuullota n. 5 minuuttia, kunnes
    sipuli on läpikuultavaa.
  • Lisää pannulle linssit, balsamicoetikka, mausteet sekä makkarat
    ja anna hautua hetki, kunnes vihannekset ovat sopivan kypsiä.
  • Tarvittaessa voit lisätä pannulle tilkan vettä tai punaviiniä.