Rapeat napostelupavut

Rapeat napostelupavut

Ainesosat

2 tlk Bonduelle Oriental-papusekoitusta
1 rkl seesamöljyä
maun mukaan cayennepippuria
rouhittua mustapippuria
merisuolaa

Näin helppoa se on

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  • Levitä pavut keittiöpyyhkeen päälle ja taputtele kuiviksi. Levitä paistonkestävään vuokaan leivinpaperin päälle.
  • Paahda papuja uunissa n. 30 minuuttia välillä ravistaen pannua.
  • Ota sitten uunista ulos, kääntele sekaan öljy ja mausteet ja paahda vielä n. 20 minuuttia, kunnes pavut ovat paahtuneet rapeiksi.
  • Tarkkaile paistamisen loppuvaiheessa, että pavut eivät kärähdä. Maista ja rapsauta tarvittaessa vielä lisää merisuolaa päälle ennen tarjoilua.

 

Nauti esimerkiksi vaalean aasialaisen lagerin kera.