Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera

Sipulisalaatti maissin ja rakuunan kera

Ainesosat

2 sipulia, n. 100 g
1/4 nippu rakuunaa
1 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduelle Twist maissia
(valutettuna 70 g)
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Keitä sipulit kokonaisina (kuorineen) pehmeiksi vedessä, johon on lisätty 1/2 tl suolaa, n. 15 minuuttia. Kaada vesi ja anna sipulien jäähtyä kylmässä vedessä.
  2. Halkaise sipulit pituussuunnassa. Kuori ja leikkaa ne veneen muotoisiksi.
  3. Silppua rakuuna hienoksi, lisää viinietikka ja öljy, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Sekoita ainekset keskenään ja lisää maissi.
  5. Tarjoile kasvis-, kala- tai liharuuan lisukkeena.