Spagettia ja linssi-bolognesea

Spagettia ja linssi-bolognesea

Ainesosat

2 annosta

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
250 g tuoreita ruskeita herkkusieniä
1 porkkana
1 rkl oliiviöljyä paistamiseen
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
Suolaa ja pippuria myllystä
1 prk tomaattimurskaa
70 g tomaattipyreetä
2 dl kasvislientä
1 ps Bonduelle linssejä (150g)
1 rkl punaviinietikkaa
200 g spagettia
Parmesaanijuustoa tarjoiluun
Tuoretta basilikaa tarjoiluun

Näin helppoa se on

  • Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja purista valkosipulinkynnet.
    Raasta herkkusienet ja porkkana raastinraudan karkealla terällä.
  • Paista sieniä, sipulia, valkosipulia ja porkkanaa öljyssä kattilassa,
    kunnes seos alkaa muuttua kullanruskeaksi.
  • Lisää kuivattu basilika, oregano, suola ja pippuri ja anna paistua
    muutama minuutti. Lisää tomaattimurska, tomaattipyree,
    kasvisliemi ja linssit kattilaan.
  • Kuumenna kiehuvaksi, mausta punaviinietikalla ja anna hautua
    spagetin keittämisen ajan.
  • Koristele annokset parmesaanilla ja basilikanlehdillä.