Spicy pork maissin ja perunoiden kera

Spicy pork maissin ja perunoiden kera

Ainesosat

Neljälle ruokailijalle

1 kg porsaan niskaa
1 kg perunoita
2 purkkia Bonduelle maissia
(valutettu paino yhteensä 280 g)

Marinadi:

1 dl öljyä
½ dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl balsamietikkaa
2 tl paprikaa
1 tl chilihiutaleita
1 tl hienoa suolaa
Hiukan murskattua pippuria

Tarjoillaan ranskankerman ja rukolasalaatin kera

Näin helppoa se on

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja voitele uunivuoka pienellä määrällä öljyä.
  2. Laita niskafilee ja kuoritut perunat uunivuokaan.
  3. Sekoita marinadi ja kaada lihan ja perunoiden päälle.
  4. Laita päälle leivinpaperia ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
  5. Paista uunissa noin 1 ½ tuntia.
  6. Ota vuoka ulos uunista, ja levitä valutettu maissi perunoiden päälle.
    Laita vuoka takaisin uuniin ilman leivinpaperia ja alumiinifoliota.
    Anna kypsentyä edelleen noin 20 minuuttia.
  7. Viipaloi liha ja tarjoile perunaviipaleiden ja maissin kera,
    lisukkeena ranskankermaa ja rukolasalaattia<br></br>Valmistusaika: N. 2 tuntia