Thaikanasalaatti maissin kera

Thaikanasalaatti maissin kera

Ainesosat

2 kananrintaa
1 purkki Bonduelle Maissia (140 g valutettuna)
1 punainen chili
2 valkosipulinkynttä
2 limettiä
2 rkl kalakastiketta
½ keräkaali
1 pieni kurkku
1 mango
4 kevätsipulia
½ nippu korianteria
½ dl suolapähkinöitä
1 rkl sokeria

Näin helppoa se on

  1. Keitä kananrintafileitä n. 10-15 min, ja paloittele ne pituussuunnassa.
  2. Sekoita chili, valkosipuli, limetin mehu,kalakastike ja sokeri keskenään – lisää sokeria tai kalakastiketta tarvittaessa maun mukaan.
  3. Paloittele kaali, halkaise kurkku pituussuunnassa, kuori ja leikkaa mango veneiksi. Sekoita.
  4. Lisää seokseen kana, sekä hienonnettu kevätsipuli ja korianteri.
  5. Aseta salaatti vadille. Lisää päälle salaatinkastike, hienonnettua korianteria sekä suolapähkinöitä.

 

Vinkki: Voit käyttää maissin sijaan myös Boduelle papuja, tai korvata kanan tiikeriravuilla.

4:LLE
HENKILÖLLE