Thaikanasalaatti maissin, kaalin ja punaisen chilikastikkeen kera

Thaikanasalaatti maissin, kaalin ja punaisen chilikastikkeen kera

Ainesosat

2 broilerin rintafileetä,
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna),
1 punainen chili,
2 valkosipulinkynttä,
2 limeä,
2 rkl kalakastiketta,
½ keräkaali,
2–3 pientä kurkkua,
1 mango,
4 kevätsipulia,
½ nippu korianteria,
½ dl suolapähkinöitä,
1 rkl sokeria.

Näin helppoa se on

  1. Keitä broileria vedessä n. 10–15 minuuttia ja paloittele liha pituussuunnassa.
  2. Sekoita keskenään chili, valkosipuli, limen mehu, kalakastike ja sokeri – lisää sokeria ja kalakastiketta tarvittaessa makusi mukaan.
  3. Leikkaa kaali karkeiksi paloiksi, puolita kurkut pituussuunnassa ja kuori ja leikkaa mango lohkoiksi.
  4. Hienonna korianteri ja kevätsipulit ja sekoita ne broilerin, maissin ja kurkkujen kanssa.
  5. Aseta salaatti pienelle vadille kastikkeen, korianterin ja suolapähkinöiden kanssa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Vinkki: Voit käyttää maissin ja broilerin sijasta papuja ja tiikerikatkarapuja – ja punaista keräkaalia vihreän sijasta.