1. >Reseptit
  2. >Thaikanasalaatti maissin kera

Thaikanasalaatti maissin kera

Keskitaso
4 henkilöä
40 min
Ainekset
4 henkilölle
2 kananrintaa

1 purkki Bonduelle Maissia (140 g valutettuna)

1 punainen chili

2 valkosipulinkynttä

2 limettiä

2 rkl kalakastiketta

½ keräkaali

1 pieni kurkku

1 mango

4 kevätsipulia

½ nippu korianteria

½ dl suolapähkinöitä

1 rkl sokeria
Ainesosat 4 henkilölle
2 kananrintaa

1 purkki Bonduelle Maissia (140 g valutettuna)

1 punainen chili

2 valkosipulinkynttä

2 limettiä

2 rkl kalakastiketta

½ keräkaali

1 pieni kurkku

1 mango

4 kevätsipulia

½ nippu korianteria

½ dl suolapähkinöitä

1 rkl sokeria
  1. Vaihe 1
    Keitä kananrintafileitä n. 10-15 min, ja paloittele ne pituussuunnassa.
  2. Vaihe 2
    Sekoita chili, valkosipuli, limetin mehu,kalakastike ja sokeri keskenään – lisää sokeria tai kalakastiketta tarvittaessa maun mukaan.
  3. Vaihe 3
    Paloittele kaali, halkaise kurkku pituussuunnassa, kuori ja leikkaa mango veneiksi. Sekoita.
  4. Vaihe 4
    Lisää seokseen kana, sekä hienonnettu kevätsipuli ja korianteri.
  5. Vaihe 5
    Aseta salaatti vadille. Lisää päälle salaatinkastike, hienonnettua korianteria sekä suolapähkinöitä.
Vinkki:
Voit käyttää maissin sijaan myös Boduelle papuja, tai korvata kanan tiikeriravuilla.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä