1. >Reseptit
  2. >Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera

Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera

Helppo
1 henkilö
30 min
Ainekset
1 henkilölle
80 g halloumijuustoa

1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)

4 pekoniviipaletta

8 salvianlehteä

1 avokado

1 tortilla

1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)

1-2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 1 henkilölle
80 g halloumijuustoa

1 punainen chili (jos haluat miedomman tulisuusasteen, voit poistaa chilin siemenet)

4 pekoniviipaletta

8 salvianlehteä

1 avokado

1 tortilla

1 purkki Bonduelle mini packs kikherneitä (valutettuna 65 g)

1-2 rkl oliiviöljyä

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Viipaloi halloumijuusto ja avokado, ja silppua salvianlehdet ja punainen chili hienoiksi.
  2. Vaihe 2
    Laita tortilla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Vaihe 3
    Asettele avokadoviipaleet, juusto, pekoni, kikherneet ja oliiviöljy tortillakuoren päälle.
  4. Vaihe 4
    Ripottele päälle salviaa, chiliä, suolaa ja mustapippuria.
  5. Vaihe 5
    Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa rapeaksi ja kullanruskeaksi, n. 10–15 minuuttia.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä