Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera

Tortillapizza kikherneiden, halloumijuuston ja pekonin kera

Ainesosat

80 g halloumijuustoa
1 punainen chili*
4 pekoniviipaletta
8 salvianlehteä
1 avokado
1 tortilla
1 purkki Bonduelle Twist kikherneitä
(valutettuna 65 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Viipaloi halloumijuusto ja avokado ja silppua salvianlehdet ja
    punainen chili hienoiksi.
  2. Laita tortilla leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
  3. Asettele avokadoviipaleet, juusto, pekoni, kikherneet ja pirskottele
    oliiviöljy tortillakuoren päälle.
  4. Ripottele päälle salviaa, chiliä, suolaa ja mustapippuria.
  5. Paistetaan esilämmitetyssä 210-asteisessa uunissa rapeaksi ja
    kullanruskeaksi, n. 10–15 minuuttia.

* Jos haluat miedomman tulisuusasteen voit poistaa chilin siemenet.