1. >Reseptit
  2. >Toscanalainen pata broilerin ja kikherneiden kera

Toscanalainen pata broilerin ja kikherneiden kera

Keskitaso
4 henkilöä
30 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 530 g)

4 broilerin rintafileetä

Oliiviöljyä

1 pieni fenkoli

2 valkosipulinkynttä

1 dl valkoviiniä tai vettä

2 dl kanalientä

4 rosmariinin vartta

4 rkl rusinoita

150 g tuoretta pinaattia

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 530 g)

4 broilerin rintafileetä

Oliiviöljyä

1 pieni fenkoli

2 valkosipulinkynttä

1 dl valkoviiniä tai vettä

2 dl kanalientä

4 rosmariinin vartta

4 rkl rusinoita

150 g tuoretta pinaattia

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Huuhtele ja valuta kikherneet siivilässä.
  2. Vaihe 2
    Leikkaa broileri pienemmiksi paloiksi ja paista kevyesti padassa.
  3. Vaihe 3
    Pilko fenkoli ja valkosipuli pieniksi paloiksi ja lisää paistumaan broilerin joukkoon.
  4. Vaihe 4
    Lisää joukkoon viini, kanaliemi, rosmariini ja rusinat. Anna kiehua pienellä lämmöllä 8 minuuttia.
  5. Vaihe 5
    Lisää joukkoon kikherneet ja pinaatti ja kuumenna.
  6. Vaihe 6
    Mausta suolalla ja pippurilla.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä