Toscanalainen pata broilerin ja kikherneiden kera

Toscanalainen pata broilerin ja kikherneiden kera

Ainesosat

2 purkkia Bonduelle-kikherneitä (valutettuna 530 g),
4 broilerin rintafileetä,
oliiviöljyä,
1 pieni fenkoli,
2 valkosipulinkynttä,
1 dl valkoviiniä tai vettä,
2 dl kanalientä,
4 rosmariinin vartta,
4 rkl rusinoita,
150 g tuoretta pinaattia,
suolaa ja pippuria.

Näin helppoa se on

Tämän ruokalajin valmistaminen on helppoa:

  1. Huuhtele ja valuta kikherneet siivilässä.
  2. Leikkaa broileri pienemmiksi paloiksi ja paista kevyesti padassa.
  3. Pilko fenkoli ja valkosipuli pieniksi paloiksi ja lisää paistumaan broilerin joukkoon.
  4. Lisää joukkoon viini, kanaliemi, rosmariini ja rusinat. Anna kiehua pienellä lämmöllä 8 minuuttia.
  5. Lisää joukkoon kikherneet ja pinaatti ja kuumenna.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Hyvää ruokahalua!

Valmistusaika: 20 min