Uunissa paistettua purjoa papusekoituksen, fetajuuston, basilikan ja paahdetun ruisleivän kera

Uunissa paistettua purjoa papusekoituksen, fetajuuston, basilikan ja paahdetun ruisleivän kera

Ainesosat

600 g purjosipulia
2 rkl oliiviöljyä
1 purkki Bonduellen papusekoitusta
(250 g valutettuna)
1 punasipuli, n. 50 g
50 g fetajuustoa
4 ruisleipäviipaletta
½ nippu basilikaa
suolaa
mustapippuria

Näin helppoa se on

  • Puhdista purjosipulit ja leikkaa ne 6 cm:n pituisiksi palasiksi.
  • Laita purjosipulit uuninkestävään vuokaan papusekoituksen, hienonnetun punasipulin, oliiviöljyn, suolan ja pippurin kanssa.
  • Paista 185-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Murenna fetajuusto ja ruisleipä pienemmiksi paloiksi ja ripottele ne purjosipuleiden päälle. Paista vielä 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja rapeita.
  • Aseta purjosipulit ja papusekoitus vadille ja ripottele päälle basilikanlehtiä.

Vinkki: Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena, on myös mainio kasvisruoka. Voit käyttää myös chilipapuja, currypapuja, linssejä tai kikherneitä.