1. >Reseptit
  2. >Uunissa paistettuja chilipapuja maissin, juuresten, maissilastujen ja cheddarjuuston kera

Uunissa paistettuja chilipapuja maissin, juuresten, maissilastujen ja cheddarjuuston kera

Helppo
4 henkilöä
45 min
Ainekset
4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilipapuja (2 x 430 g)

1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)

200 g persiljajuurta

200 g porkkanoita

200 g punajuuria

200 g maissilastuja

100 g cheddarjuustoa

½ nippu korianteria tai persiljaa

1 punainen chili

Suolaa

Mustapippuria
Ainesosat 4 henkilölle
2 purkkia Bonduelle-chilipapuja (2 x 430 g)

1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)

200 g persiljajuurta

200 g porkkanoita

200 g punajuuria

200 g maissilastuja

100 g cheddarjuustoa

½ nippu korianteria tai persiljaa

1 punainen chili

Suolaa

Mustapippuria
  1. Vaihe 1
    Puhdista juurekset.
  2. Vaihe 2
    Leikkaa ne pitkulaisiksi paloiksi.
  3. Vaihe 3
    Sekoita juurekset chilipapujen ja maissin kanssa leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa.
  4. Vaihe 4
    Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä, mutta edelleen rapeita.
  5. Vaihe 5
    Lisää maissilastut ja juusto juuresten päälle ja gratinoi uunissa.
  6. Vaihe 6
    Ripottele päälle hienonnettua korianteria ja chiliä.
Vinkki:
Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä