Uunissa paistettuja chilipapuja maissin, juuresten, maissilastujen ja cheddarjuuston kera

Uunissa paistettuja chilipapuja maissin, juuresten, maissilastujen ja cheddarjuuston kera

Ainesosat

2 purkkia Bonduelle-chilipapuja (2 x 430 g)
1 purkki Bonduelle-maissia (140 g valutettuna)
200 g persiljajuurta
200 g porkkanoita
200 g punajuuria
200 g maissilastuja
100 g cheddarjuustoa
½ nippu korianteria tai persiljaa
1 punainen chili
suolaa
mustapippuria

Näin helppoa se on

  • Puhdista juurekset.
  • Leikkaa ne pitkulaisiksi paloiksi.
  • Sekoita juurekset chilipapujen ja maissin kanssa leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa.
  • Paista 200 asteessa n. 30 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä, mutta edelleen rapeita.
  • Lisää maissilastut ja juusto juuresten päälle ja gratinoi uunissa.
  • Ripottele päälle hienonnettua korianteria ja chiliä.

Vinkki: Tarjoillaan kala- ja liharuokien lisukkeena. Sellaisenaan mainio kasvisruoka.