Vesimelonia papusekoituksen ja fetajuuston kera

Vesimelonia papusekoituksen ja fetajuuston kera

Ainesosat

1 purkki Bonduelle papusekoitusta
(250 g valutettuna)
400 g vesimelonia
100 g fetajuustoa
1 punasipuli, n. 50 g
30 g manteleita
50 g rucolasalaattia
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria

Näin helppoa se on

  1. Leikkaa vesimelonin kuori irti, ja viipaloi meloni noin sentin paksuisiksi siivuiksi.
  2. Murenna fetajuusto pieniksi palasiksi. Hienonna punasipuli.
  3. Paahda mantelit pannulla kullanruskeiksi, anna jäähtyä, ja hienonna rouheeksi.
  4. Sekoita salaatti pavuista, fetajuustosta, sipulista ja rucolasalaatista. Lisää öljy ja etikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Asettele salaatti vesimeloniviipaleiden päälle, ja ripottele päälle rouhitut mantelit.

 

Vinkki: Vesimelonin sijaan voit käyttää muunlaista melonia. Voit myös korvata fetajuuston parmesaanilla tai vuohenjuustolla.

Lisuke 4:LLE
HENKILÖLLE