Vietnamilainen papu-nuudelisalaatti

Vietnamilainen papu-nuudelisalaatti

Ainesosat

1 annos

50 g riisinuudeleita
1 porkkana
1/2 kurkku
2 kevätsipulia
1 tlk Bonduelle oriental –papusekoitusta (160g)
kourallinen tuoretta minttua
kourallinen tuoretta korianteria

kastike:
1 rkl kalakastiketta
1 rkl riisiviinietikkaa
1 limen mehu
hyppysellinen chiliä

Näin helppoa se on

  • Valmista riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
    Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
  • Kuori porkkana ja siivuta ohueksi vihannesleikkurilla
    tai kuorimaveitsellä.
  • Siivuta samalla tavalla kurkku ja tarvittaessa puristele
    hieman nestettä kurkusta pois.
  • Silppua kevätsipuli ja yrtit.
  • Sekoita kaikki ainekset keskenään.