Voipapu-tonnikalaleivät toscanalaisittain

Voipapu-tonnikalaleivät toscanalaisittain

Ainesosat

4 annosta

1/2 punasipuli
2 tlk Bonduelle-voipapuja (2x130g)
1 tlk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 rkl neitsytoliiviöljyä
2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
2 rkl silputtua tuoretta basilikaa
1 (luomu)sitruunan mehu ja kuori hienoksi raastettuna
suolaa
mustapippuria

Lisäksi: hyvää vaaleaa leipää

Näin helppoa se on

  • Silppua punasipuli hienoksi.
  • Huuhtele ja valuta voipavut, ja kaada ne kulhoon.
    Painele papujen rakenne haarukalla karkeaksi muusiksi.
  • Sekota kaikki aineet keskenään.
  • Laita reilu annos papu-tonnikalatahnaa paahdettujen
    leipäsiivujen päälle.

Vinkki: papu-tonnikalatahnaa voi nauttia leivän sijaan myös
salaatissa tai vihannestikkujen kera dippinä.