1. >Reseptit
  2. >Wokattua naudanlihaa ja maissia

Wokattua naudanlihaa ja maissia

Helppo
1 henkilö
25 min
Ainekset
1 henkilölle
125 g naudanlihaa suikaleina

1 valkosipulin kynsi

1 sipuli, n. 50 g

1 rkl kasviöljyä

200 g parsakaalia

50 g minimaissia

1 rkl osterikastiketta

1 rkl soijakastiketta

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

10 thaibasilikanlehteä tai tavallista basilikanlehteä

2 tl seesaminsiemeniä
Ainesosat 1 henkilölle
125 g naudanlihaa suikaleina

1 valkosipulin kynsi

1 sipuli, n. 50 g

1 rkl kasviöljyä

200 g parsakaalia

50 g minimaissia

1 rkl osterikastiketta

1 rkl soijakastiketta

1 purkki Bonduelle mini packs maissia (valutettuna 70 g)

10 thaibasilikanlehteä tai tavallista basilikanlehteä

2 tl seesaminsiemeniä
  1. Vaihe 1
    Hienonna valkosipuli ja sipuli.
  2. Vaihe 2
    Leikkaa parsakaali ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi.
  3. Vaihe 3
    Kuumenna öljy wokissa tai suuressa paistinpannussa ja kuullota lihaa, sipulia ja valkosipulia noin 3-4 minuuttia.
  4. Vaihe 4
    Lisää parsakaali, minimaissi, osterikastike ja soija. Anna hautua 3 minuuttia. Lisää lopuksi maissi ja thaibasilika.
  5. Vaihe 5
    Tarjoile syvältä lautaselta, koristele basilikanlehdillä ja seesaminsiemenillä.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä