Wokattua naudanlihaa ja maissia

Wokattua naudanlihaa ja maissia

Ainesosat

125 g naudanlihaa suikaleina
1 valkosipulin kynsi
1 sipuli, n. 50 g
1 rkl kasviöljyä
200 g parsakaalia
50 g minimaissia
1 rkl osterikastiketta
1 rkl soijakastiketta
1 purkki Bonduelle Twist maissia
(valutettuna 70 g)
10 thaibasilikanlehteä tai tavallista
basilikanlehteä
2 tl seesaminsiemeniä

Näin helppoa se on

1:lle henkilölle

  1. Hienonna valkosipuli ja sipuli.
  2. Leikkaa parsakaali ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi.
  3. Kuumenna öljy wokissa tai suuressa paistinpannussa ja kuullota liha,
    sipuli ja valkosipuli noin 3-4 minuuttia.
  4. Lisää parsakaali, minimaissi, osteri- ja soijakastike.
    Anna hautua 3 minuuttia. Lisää lopuksi maissi ja thaibasilika.
  5. Tarjoile syvältä lautaselta, koristele basilikanlehdillä ja seesaminsiemenillä.