1. >Reseptit
  2. >Grillattu naudanlihapihvi linssivoilla

Grillattu naudanlihapihvi linssivoilla

Helppo
4 henkilöä
90 min
Ainekset
4 henkilölle
800 g naudan jauhelihaa

8 oksaa timjamia

10 valkosipulinkynttä

1 sipuli

2 rkl oliiviöljyä

Vihreää salaattia

Linssivoi:

2 purkkia Bonduelle-linssejä (valutettuna 2 x 130 g)

2 salottisipulia

4 valkosipulinkynttä

¼ nippu timjamia

1 rkl oliiviöljyä

1,5 dl punaviiniä

250 g voita

Suolaa ja pippuria
Ainesosat 4 henkilölle
800 g naudan jauhelihaa

8 oksaa timjamia

10 valkosipulinkynttä

1 sipuli

2 rkl oliiviöljyä

Vihreää salaattia

Linssivoi:

2 purkkia Bonduelle-linssejä (valutettuna 2 x 130 g)

2 salottisipulia

4 valkosipulinkynttä

¼ nippu timjamia

1 rkl oliiviöljyä

1,5 dl punaviiniä

250 g voita

Suolaa ja pippuria
  1. Vaihe 1
    Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja timjami paistinpannulla 1 ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Älä anna ruskistua.
  2. Vaihe 2
    Lisää joukkoon punaviini ja anna kiehua. Lisää sula voi ja linssit, mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Vaihe 3
    Rullaa voi tangon muotoiseksi leivinpaperin avulla ja anna sen jäähtyä vähintään 1 tunnin ajan.
  4. Vaihe 4
    Sekoita hienonnettu timjami ja 1 rkl oliiviöljyä jauhelihan joukkoon. Muotoile jauhelihasta pihvejä ja mausta reilusti suolalla ja pippurilla.
  5. Vaihe 5
    Paista kuumalla grillipannulla n. 2–3 minuuttia kummaltakin puolelta. Tarjoile pihvit linssivoin ja vihreän salaatin kanssa.
Vinkki:
Linssivoi on maukas lisä kaikkiin grillilihoihin, ja se sopii tarjottavaksi myös uuniperunoiden ja vihannesten kanssa sekä leivän päälle.
Tarvitsetko lisää inspiraatiota?
HelppoKeskitasoVaikea
< 15 min15 - 45 min45 min ja +
Leikkisä